Snel leren = Leuk leren

Deze cursus is ideaal voor de leerlingen van VMBO* tot en met Gymnasium die het lastig vinden te leren en te plannen. Stap voor stap wordt in 6 workshops uitgelegd hoe de leerling het meest efficiënt te werk kan gaan, waardoor er meer tijd overblijft voor hobby’s!

Zes weken lang is er iedere week 1 workshop die 1 uur duurt. Eventuele afspraken die tijdens de workshop gemaakt worden, zijn afgestemd op het huidige huiswerk van de leerling, waardoor er minder ‘extra’ tijd besteed hoeft te worden aan de opdrachten, efficiëntie is key!

In de workshops leren de leerlingen onder andere:

  • Mindmappen
  • Snellezen
  • Plannen
  • Handige leer- en onthoud technieken
  • Het huiswerk ‘toets-klaar zetten’

Kortom, enorm veel tools en tricks om snel maar vooral leuk te leren. Minstens zo belangrijk: deze cursus wordt gegeven in groepjes van maximaal 5 leerlingen. Door deze samenstelling kunnen we er zeker van zijn dat er voldoende persoonlijke aandacht is maar ook genoeg interactie.

De cursus snel leren = leuk leren is beschikbaar voor een bedrag van €279,95 per leerling, inclusief cursusmateriaal en btw.

*Deze cursus heeft twee varianten. Naast de hierboven omschreven versie is er een versie beschikbaar speciaal toegespitst op brugklas en VMBO basis/kader leerlingen.
Het verschil tussen deze cursussen is dat bij deze optionele versie meer aandacht wordt besteed aan het visueel huiswerk plannen en het herkennen van sleutelwoorden in teksten.

Inschrijven voor de cursus kan via de onderstaande kalender. De cursus kan gevolgd worden op locatie in Heerhugowaard of Wieringerwaard. De cursus start bij minimaal 3 aanmeldingen, wanneer er niet genoeg aanmeldingen zijn dan nemen wij contact met u op. Let op: Vol = Vol

Voor meer informatie of vragen met betrekking tot deze cursus kun je gerust contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website. E-mailen mag natuurlijk ook naar hello@coach-t.nl.