Snel & Actief leren

Deze cursus is ideaal voor de bovenbouw leerling die klaar is om stappen te zetten in zijn/haar leerwerk, maar ook nog een steuntje in de rug kan gebruiken wat betreft het plannen en de basis van het leren.

9 weken lang is er iedere week 1 workshop die 1 uur duurt, waarin alle belangrijke onderdelen van de cursussen Snel leren = Leuk leren en Actief leren leren worden behandeld.

Kortom, enorm veel tools en tricks om snel maar vooral leuk te leren en dat nog eens in minder tijd dan de twee losse cursussen! Minstens zo belangrijk: deze cursus wordt gegeven in groepjes van maximaal 5 leerlingen. Door deze samenstelling kunnen we er zeker van zijn dat er voldoende persoonlijke aandacht is maar ook genoeg interactie.

De cursus Snel & Actief leren is beschikbaar voor een bedrag van €439,95 per leerling, inclusief cursusmateriaal en btw.

Inschrijven voor de cursus kan via de onderstaande kalender. De cursus kan gevolgd worden op locatie in Heerhugowaard of Wieringerwaard. De cursus start bij minimaal 3 aanmeldingen, wanneer er niet genoeg aanmeldingen zijn dan nemen wij contact met u op. Let op: Vol = Vol

Voor meer informatie of vragen met betrekking tot deze cursus kun je gerust contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website. E-mailen mag natuurlijk ook naar hello@coach-t.nl.