Hey ik ben Jessica!

Coach’t is ontstaan door een passie voor leren en persoonlijke ontwikkeling. Een enorme nieuwsgierigheid en leergierigheid die al mijn hele leven in mij zit. Leren is voor mij altijd leuk geweest, maar ik weet dondersgoed dat dit niet voor iedereen geldt. Ik heb graag een klik met de leerlingen, waardoor het niet vervelend voelt voor de leerling wanneer het weer tijd is voor een sessie. Door deze klik is het gemakkelijk voor de leerlingen om vragen te stellen, problemen te uitten. Dit vertrouwen in elkaar brengt daarnaast op allerlei vlakken vooruitgang.

De missie van Coach’t:
Jessica gaat er helemaal voor: de missie is, leerlingen te helpen met extra ontwikkeling in studievaardigheden. Ze te laten zien dat leren leuker en gemakkelijker kan, waardoor er meer tijd over blijft voor de dingen die echt energie geven.

De visie van Coach’t:

In de jaren van school, studie en de start van de carrière kan men overspoeld raken door mogelijkheden, dromen en ideeën. Maar juist al die mogelijkheden kunnen je zodanig opslokken dat je de weg niet meer weet.

Door de momenten van leren en studiecarrière te vergemakkelijken, blijft er meer ruimte over voor persoonlijke ontwikkeling, hobby’s en vrije tijd. Juist in deze momenten worden de dromen voor de toekomst gecreëerd. Ik help met mijn handvatten en begeleiding graag deze ruimte voor de leerlingen te behouden en bewaken.