Hey ik ben Jessica!

Coach’t is ontstaan door een passie voor leren en persoonlijke ontwikkeling. Een enorme nieuwsgierigheid en leergierigheid die al mijn hele leven in mij zit. Leren is voor mij altijd leuk geweest, maar ik weet dondersgoed dat dit niet voor iedereen geldt (sterker nog: ik denk voor de meerderheid van de jongeren en jongvolwassenen juist niet!).

De missie van Coach’t:
Coach’t gaat er helemaal voor: je laten zien dat leren en (persoonlijke) ontwikkeling enorm leuk is. Om jouw doelen te bereiken of deze zelfs enkel te formuleren. Dit zijn namelijk twee belangrijke pilaren. Mijn missie is jou te helpen met deze ontwikkeling. Je te laten zien dat leren leuker en gemakkelijker kan, waardoor je meer tijd hebt voor de dingen die jou echt energie geven. Of jou te laten zien wat jouw superpower is waardoor je gefocust kan blijven op je leven en er geen kansen meer aan je voorbij gaan.

De visie van Coach’t:
Wanneer je een richting hebt bepaald die echt bij jou past en je doelen daarbij hebt geformuleerd, dan heb je altijd een eindpunt voor ogen. In de jaren van school, studie en de start van je carrière kan je namelijk overspoeld worden door mogelijkheden, dromen en ideeën. Maar juist al die mogelijkheden kunnen je zodanig opslokken dat je de weg niet meer weet. Als je dit ervaart, kun je misschien verkeerde keuzes maken of zo in de waan van de dag zitten dat je jouw perfecte opportunities niet meer voorbij ziet komen.

I have been there en ik geloof er heilig in dat dit voorkomen kan worden door in een eerdere fase stil te staan bij wie je bent en wat je graag zou willen bereiken. Als je hier een goed beeld van hebt, kan dit in de toekomst een hoop stress schelen. Je hebt een richting waarop je kunt focussen en als je die in de gaten houdt, denk ik dat een burn-out voor jou minder snel op de loer ligt. Want if you do what you love, you won’t have to work another day in your life.