Actief leren leren

Actief leren leren is voor leerlingen vanaf 3-HAVO t/m 6 gymnasium. Deze cursus bouwt uit op de huidige studievaardigheden en is toegespitst op deze niveaus vanwege de mate van zelfstandigheid die er van de leerling en student wordt verwacht.
Deze cursus betreft wederom, net als Snel leren = leuk leren 6 workshops van 1 uur, verdeeld over 6 weken.

Tijdens deze workshops focussen we op de persoonlijke (mentale) leerhouding van de leerling en student en reflecteren hierop, waarna een persoonlijk leerplan opgesteld kan worden. Hieronder vallen o.a. doelen stellen, de cirkel van invloed en betrokkenheid en de ideale leermix.

Daarnaast zal het leergedrag behandeld worden en komen daarbij diverse leerstrategieën aan bod, waarin ook het onderdeel ‘profielwerkstuk’ behandeld zal worden.

De cursus Actief leren leren is beschikbaar voor een bedrag van €279,95 per leerling, inclusief cursusmateriaal en btw.

Inschrijven voor de cursus kan via de onderstaande kalender. De cursus kan gevolgd worden op locatie in Heerhugowaard of Wieringerwaard. De cursus start bij minimaal 3 aanmeldingen, wanneer er niet genoeg aanmeldingen zijn dan nemen wij contact met u op. Let op: Vol = Vol

Voor meer informatie of vragen met betrekking tot deze cursus kun je gerust contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website. E-mailen mag natuurlijk ook naar hello@coach-t.nl.