Individuele begeleiding

Met de persoonlijke, individuele begeleiding proberen we extra stappen te zetten om de leerling nóg een stuk verder te helpen. Zo zijn er mogelijkheden om nauw met school en ouder in contact te zijn. Op deze manier zijn de lijnen kort en kan de leerling optimaal ondersteund worden.

In deze sessies is het mogelijk om bij de leerling thuis te begeleiden, bij Coach’t, of op een andere plek die goed voor de leerling bereikbaar is (zoals de bibliotheek of op school). De sessies duren 1 uur en zijn volledig maatwerk. Er wordt dus compleet toegespitst op de behoeften van de leerling. Deze zijn in de volgende vormen beschikbaar:

Losse sessies en pakketten

Een losse sessie kan altijd en is vrijblijvend. Let wel: in één sessie kunnen we niet al het verschil maken. Hierom zijn er ook sessiepakketten beschikbaar. Een sessiepakket (5 of 10 lessen) kan gezien worden als een soort ‘strippenkaart’ en kunnen naar wens worden ingedeeld.

Maandpakketten

Een maandpakket biedt duidelijke structuur en houvast voor de leerling. Er wordt een vast moment afgesproken waarin de begeleiding zal plaatsvinden, waarna er iedere week een sessie gepland staat. In overleg kunnen er ook meerdere sessies per week plaatsvinden. In de vakanties en op officiële vrije dagen, vinden er geen lessen plaats.

 

De actuele tarieven kun je vinden op de ‘tarieven’ pagina. 

Twijfel je over wat de beste optie voor is voor je kind? Neem contact op middels de diverse kanalen.